Sprogimas

skiriasiŽiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas (Rupertas Merdokas) ir modelis Jerry Hall (Džeri Hol) skiriasi, trečiadienį pranešė laikraštis „The New York Times“, remdamasis dviem informuotais šaltiniais.

Tai bus jau ketvirtos skyrybos 91 metų R. Murdochui, J. Hall vedusiam Londone 2016-ųjų kovą.

Australo R. Murdocho turtą žurnalas „Forbes“ vertina daugiau kaip 17 mlrd. dolerių (16,2 mlrd. eurų).

„The New York Times“ pranešė, kad išsiskyrimas tikriausiai nepaveiks bendrovių, kuriose R. Murdochas turi akcijų, nuosavybės struktūros. Tarp šių bendrovių yra televizijos „Fox News“ ir laikraščio „The Wall Street Journal“ motininės kompanijos.

Įtakinga pasaulinė R. Murdocho žiniasklaidos imperija taip pat apima laikraščius „New York Post“, „The Times“ ir „The Sun“.

R. Murdocho atstovas Bryce'as Tomas (Braisas Tomas), susisiekus su juo naujienų agentūrai AFP, sakė nieko nekomentuosiantis. J. Hall atstovas taip pat kol kas neatsakė į prašymą pakomentuoti.

Pirmoji R. Murdocho žmona buvo australų skrydžių palydovė Patricia Booker (Patrišija Buker); su ja jis išsiskyrė 7-ojo dešimtmečio pabaigoje.

Su antrąja žmona Anna (Ana), laikraščio reportere, jis išgyveno daugiau kaip 30 metų, o išsiskyrė 1999-aisiais.

Tuomet R. Murdochas vedė verslininkę Wendi Deng (Vendi Deng). Pora išsiskyrė 2013 metais.

65-erių J. Hall, kuri taip pat yra aktorė, daug metų buvo „The Rolling Stones“ lyderio Micko Jaggerio (Miko Džagerio) partnerė, su juo susilaukė keturių vaikų.

Redaktorė Silvija Čibirienė

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode