Sprogimas

Kultūros paso paslaugos teikiamos ir per mokinių vasaros atostogas

kulturosKultūros paso veiklos tęsiamos ir pasibaigus mokslo metams, visą vasarą – mokyklos gali rinktis iš daugiau kaip 3 tūkst. paslaugų sąrašo.

„Tikimės, kad vasarą vyksiančios Kultūros paso programos sulauks didelio mokyklų susidomėjimo. Vasara atveria galimybes daugiau kultūros renginių, ekskursijų ir kitų Kultūros paso rinkinyje siūlomų veiklų vykdyti po atviru dangumi, nuvykti į tolimesnes vietoves. Kviečiame savivaldybių, mokyklų administracijas pasirūpinti saugiu mokinių pavėžėjimu, jei pasirinkta programa vyksta ne mokykloje, o kitame mieste ar gamtoje“, – sako kultūros viceministras Albinas Vilčinskas.

Švietimo, mokslo ir sporto viceministras Ramūnas Skaudžius pabrėžia, kad Kultūros paso siūlomos veiklos suteikia naujų galimybių paįvairinti mokslo metų pabaigą, taip pat skatina ugdyti mokinių kultūrines kompetencijas ir per vasaros atostogas: „Kultūros paso siūlomos edukacinės programos papildo ugdymą, atveria naujų pažinimo galimybių, naujų atradimų.“

Paslaugų rezervavimas, užsakymas ir atsiskaitymas už suteiktas paslaugas vasaros atostogų metu vyks tokia pat tvarka kaip ir įprasta – mokykloms tereikia jas užsakyti, atsižvelgiant į esamus poreikius.

Iš pernai įvykusių Kultūros paso paslaugų anketų surinkti duomenys rodo aukštą pasitenkinimą paslaugomis. Mokytojai mano, kad Kultūros paso paslaugą mokiniai įvertintų vidutiniškai apie 9,45 balo iš 10 galimų. Patys mokytojai iš savo perspektyvos paslaugas įvertino dar aukščiau – vidutiniškai 9,5 balo.

Suteiktų paslaugų kokybę pildydami anketas atitinkamai vertina ir Kultūros paso paslaugų teikėjai. Šiuo atveju surinkti duomenys taip pat rodo, kad teikėjai labai gerai vertina mokinių dalyvavimą jų suteiktose paslaugose, vidutiniškai skirdami 9,54 balo vertinimą iš 10-ies galimų.

Nuotrauka iš unsplash.com

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode